Pena Madridista - interjú


Mióta van együtt a csapat, milyen eddig elért eredményeitek vannak?

2014 októberében játszottuk az első hivatalos mérkőzésünket a klub színeiben, mely történetesen egy El Clásico volt, amit a Sport televízió is közvetített. Magyarország legnagyobb Real Madrid szurkoló egyesületeként képviselhettük hőn szeretett csapatunkat. 
Nagyon örültünk a megkeresésnek, hiszen azon kívül, hogy mindannyian Real szurkolók vagyunkhosszú évek óta, szerencsére a labdával is kitűnő kapcsolatot ápolunk. 
Többnyire szurkolói tornákon, kupákon és barátságos mérkőzéseken szoktunk részt venni. Szerencsére rengetegre kapunk felkérést, melyeknek természetesen örömmel teszünk eleget. A legjobb eredményünk egy második helyezés volt egy 12 csapatos viadalon, de a harmadik és negyedik pozíciót sűrűbben elcsípjük. 
A tornagyőzelem sajnos egyelőre még várat magára, talán majd most! :)

Hogy készültök a tornára?

Fejben mindenképp a toppon vagyunk, mentális problémákkal nem küzdünk. Mivel egy kis baráti közösségről beszélünk, akik egy része szerkesztő, közös meccsnézés szervező vagy csak simán Real szimpatizáns, így csak ilyen tornákon adatik meg a lehetőség, hogy teljes létszámban találkozzunk. Egyénileg persze mindenki próbál 
mozogni és felkészülni, de általában kell egy-két meccs, mire újra összecsiszolódunk a játékot illetőleg.

Mi a célotok, milyen eredménnyel lennétek elégedettek?

Célunk a tisztes helytállás, új barátok szerzése és a kapcsolati rendszerünk bővítése. Magyarországon szerencsére nagyon sok ember rajong a labdarúgásért, mindenkinek van kedvenc hazai vagy külföldi klubcsapata. Mi jelen esetben az utóbbi kategóriát képviseljük, de ettől ugyanúgy szorítunk minden magyar sikerért. Örülünk, hogy a tornákon egyre több külföldről érkező csapat is képviselteti magát, ez is azt bizonyítja, mekkora összefogás jöhet létre egy jó ügyért. 

Szerintetek ki nyeri az idei tornát?

Természetesen mi! :) Nem is mondhatnék mást, hiszen ha az ellenkező gondolattal lépne fel bármelyik játékosunk a pályára, semmi keresnivalónk nem lenne ott. Muszáj hinni benne, hogy mi lehetünk a legjobbak és a képességeinkhez mérten meg is próbáljuk kihozni a maximumot a csapatból. 
Lelkes kis brigád vagyunk, akiknél az elszántság többet nyom a latba, mit a tehetség. 

Győzzön a legjobb!


Az emléktorna segítői, támogatói, szponzorai:
Minden jog fenntartva - 2019 - banka-rakaczki-emlektorna.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a vendeg.com