Lokiblog - interjú


Mióta van együtt a csapat, milyen eddig elért eredményeitek vannak?

Alapvetően az első emléktornára jött össze a társaság legelőször, így mondhatjuk, hogy a ti kezdeményezésetek nyomán alakult meg a csapat. Részt vettünk az ezt megelőző három tornán, melyen szépen fokozatosan egyre jobb eredményeket értünk el. Ezen kívül egy alkalommal meghívtak minket a debreceni szurkolói csoportok az általuk szervezett Komáromi Gábor Emléktornára, ott értük el eddigi legjobb eredményünket.

Hogy készültök a tornára?

A társaság egy része folyamatosan focizik, igaz nem együtt, a LokiBlog színeiben, hanem önállóan, külön társasággal, vagy kisebb csapatokba verődve. Így teljes létszámban csak évente egyszer, a Bánka-Rakaczki torna idejére jövünk össze, azt megelőzően közös gyakorlásra sem nagyon van lehetőségünk, mert sokan nem debreceniek a csapatból.

Mi a célotok, milyen eredménnyel lennétek elégedettek?

Kicsit viccesen azt a célt fogalmaztuk meg a legelső tornán elért nem túl szép szereplésünk után, hogy fokozatosan szeretnénk minden évben előrébb lépkedni. A második tornán már sikerült gól szereznünk, a legutóbbin pedig már győzelmet is arattunk - éppen a későbbi győztes Újpest ellen. Ha tehát tovább folytatjuk a sormintát, akkor idén jó lenne tovább jutnunk a csoportból, de nem lesz könnyű dolgunk ebben a csoportban. 

Szerintetek ki nyeri az idei tornát?

Valahogy sikerül mindig a legnehezebb csoportot kifognunk, a korábbi három tornán egyaránt a mi csoportunkból került ki a későbbi győztes, ráadásul az első tornán a döntőt is az a két csapat vívta, akikkel mi voltunk egy négyesben. 
Úgyhogy ez alapján nem rossz ómen velünk egy csoportba kerülni, egyúttal azt tippeljük, hogy a mostani kiírást is az A csoport egyik továbbjutó csapata nyeri majd meg.

Az emléktorna segítői, támogatói, szponzorai:
Minden jog fenntartva - 2019 - banka-rakaczki-emlektorna.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a vendeg.com