Az Emléktornáról


Az amigeleken.hu és az UTE Baráti Kör 2016 januárjában hagyományőrző szándékkal szervezte meg az első Bánka-Rakaczki Emléktornát. 

Az Emléktorna céljaként azt tűztük ki, hogy egyrészt méltóképpen ápoljuk az újpestiek egykori kiváló játékosának, Bánka Kristófnak, valamint a DVTK "Örök kapusának”, Rakaczki Bencének az emlékét, másrészt a torna bevételéből létrehozzunk egy olyan alapot,melyből betegséggel küzdő, rászoruló sportolókat segíthetünk. Ezek mellett kezdeményezésünkkel erősíteni szeretnénk a szurkolói összefogást és a szurkolói barátságot, hogy békében férjen meg egymás mellett a piros, a lila, a zöld, a kék és a többi szín is. 

Az első Emléktornának 2016. januárjában a Vasas Fáy utcai csarnoka adott otthont, egy év múlva pedig Miskolc látta vendégül az NB1-es szurkolói csapatokat. A résztvevő csapatok számának gyarapodása miatt a harmadik Emléktornát már két helyszínen, Százhalombattán és Ercsiben rendeztük meg, és nem lesz ez másként a soron következő, negyedik torna esetében sem. 

A 2019. január 26-án - egy héttel az élvonalbeli bajnokság rajtja előtt - megrendezésre kerülő eseménynek Dunakeszi és Mogyoród lesz a házigazdája, ahova ismét nagy szeretettel várjuk a szurkolói csapatokat.Reményeink szerint a Sepsi OSK szurkolói csapata mellett ezúttal újabb határon túli csapatot is üdvözölhetünk majd a résztvevők között.


Az emléktorna segítői, támogatói, szponzorai:
Minden jog fenntartva - 2019 - banka-rakaczki-emlektorna.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a vendeg.com